• Es disputarà el dia 30 de juny

Després de la presentació de candidatures per a l’organització de la final autonòmica de 2019, Moncofa ha sigut escollida com a seu de la Final Autonòmica d’Escoles de Ciclisme. Les seus aspirants eren CÀLIG (UC Benicarló) i MONCOFA (CC Ángel Vicioso) i es va prendre la decisió de concedir l’organització de la prova al Club Ciclista Ángel Vicioso, després de la puntuació obtinguda pel projecte que es desenvoluparà a la platja de Moncofa (Castelló).

La final autonòmica tindrà lloc el proper 30 de juny i hi participaran les escoles de ciclisme d’Alacant, Castelló i València que disputaran les proves de ruta i gimcana per a les categories de promeses, principiants, alevins i infantils (masculí i femení).

Des de l´Ajuntament de Moncofa, el regidor d´Esports, José María Andrés, assenyala: “Moncofa, una vegada més, acollirà un esdeveniment esportiu de primer nivell, en el qual participaran distintes escoles de ciclisme de la Comunitat Valenciana. Cal agrair des del consistori el treball i l’esforç realitzat pel Club Ciclista Ángel Vicioso i l’Associació Ciclista de Moncofa per aconseguir que este acte es realitze a Moncofa”.

Cal recordar que, per primera vegada, el setembre de l’any passat la platja de Moncofa va acollir una trobada provincial d’escoles de ciclisme amb un magnífic resultat i este fet ha sigut el que ha propiciat que enguany siga seu autonòmica.