• Es queden pagades totes les factures registrades fins al dia 14 de desembre.
• A més, també paga 61.690 euros en ajuts a autònoms i microempreses.

L’Ajuntament de Moncofa acaba l’any pagant totes les factures registrades abans del 14 de desembre. Els pagaments realitzats durant el dia d’ahir van consistir en pagament de factures per 488.581,76 euros i 61.690,87 en subvencions a autònoms i microempreses.

D’aquesta forma l’Ajuntament deixa pagades totes les factures corresponents a serveis i les adquisicions realitzades pel municipi, algunes d’elles facturades i registrades tot just fa 15 dies, i també totes les subvencions Covid pendents i,
Segons l’Alcalde, i també regidor d’Hisenda, Wences Alós Valls “la corporació actual s’esforça a treballar amb empreses locals però també que els pagaments siguin el més àgils possibles perquè els ajuntaments no han de ser un fre per a les empreses sinó en un motor que consolidi la seva estabilitat i, per tant, en generadors d’ocupació”. I és que recordem que fa una dècada l’ajuntament devia gairebé 10 milions a proveïdors, amb períodes de pagament “eterns”, situació que s’ha revertit de manera dràstica actualment.

Pagament de 61.690 euros en ajuts Covid.
Ahir l’Ajuntament també va procedir al pagament de 61.690,87 euros en ajudes a totes les activitats amb establiments oberts a la localitat. Aquesta subvenció, finançada per la Diputació, ha arribat a la gran majoria d’empreses amb un establiment obert al públic i és el nombre total de beneficiaris de 156, que han cobrat 396,16 euros.
Els tècnics municipals han tramitat aquest ajut en un temps rècord “ja que el moment en què la Diputació va permetre concedir l’ajut ja era ja avançat l’any, però el gran treball tècnic i la decisió política de no deixar escapar cap ajut ha fet possible que arribi als establiments de Moncofa”.