• Alós Valls: “Tenim informació que indica que es multipliquen per sis les dades oficials, les pitjors des de l’inici de la pandèmia”

L’Ajuntament de Moncofa ha fet una crida a tots els veïns del municipi perquè extremen les mesures de precaució i eviten qualsevol situació de risc que puga provocar contagis pel coronavirus. El consistori ha decidit fer esta crida davant el repunt dels positius els últims dies tot i que les dades oficials que està oferint la Generalitat són molt més baixes que la realitat.
Així, segons les confirmacions que està rebent el mateix Ajuntament de Moncofa, les xifres reals de contagis multipliquen fins per sis les dades oficials que està oferint, a la seva pàgina web, la Conselleria de Sanitat. De fet, l’índex actual és de 567 casos cada 100.000 habitants, que correspondria a 37 casos de PCR positiu en els últims 14 dies, davant dels 6 que informa la pàgina web.
Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, ha assegurat que “es tracta de les pitjors dades des de l’inici de la pandèmia, ja que hi ha sis vegades més contagiats dels que apareixen en els llistats oficials de la Generalitat. Per això, sol·licitem la màxima precaució i que s’extremen les mesures per evitar el contagi pel COVID-19. Volem evitar que es dispare encara més la xifra d’afectats per una sensació de falsa seguretat, perquè la veritat és que estem en el moment més delicat de la crisi “.

Per això l’alcalde, Wences Alós Valls, vol fer especial èmfasi que “siguem responsables, cuidem-nos i cuidem els nostres éssers més estimats. Utilitzem la mascareta, llavem-nos les mans i evitem situacions que puguen facilitar els contagis. En definitiva, tinguem màxima prudència i seguim totes les indicacions i consells per ajudar que es reduïsca el nivell de contagis”.

Màxima sensibilitat de l’equip de govern
Cal recordar que l’equip de govern de l’Ajuntament de Moncofa ha adoptat moltes mesures per ajudar a millorar la seguretat i pal·liar els efectes provocats per esta crisi sanitària des del passat mes de març, quan van començar les restriccions provocades per la pandèmia. L’equip de govern liderat per Wences Alós està fent un esforç especial a fomentar accions que milloren tant la seguretat dels veïns, així com per ajudar les famílies que estan en risc d’exclusió social, sense oblidar mesures per a fomentar l’activitat econòmica i salvar totes les ocupacions possibles entre els xicotets empresaris i els emprenedors de Moncofa.