• Ana Gracia: “Estem molt sensibilitzats i tractem de posar els mitjans perquè els xiquets i xiquetes tinguen clar que tots som iguals”
  • Lola Alós: “Moltes de les activitats contra la violència de gènere estan dirigides específicament a la joventut”

L’Ajuntament de Moncofa ha decidit aprofitar enguany el tradicional repartiment d’agendes entre l’alumnat que comença el curs en Primària per a sensibilitzar-los en favor de la igualtat. D’esta manera, les agendes estan inspirades en els dibuixos contra la violència de gènere i en favor de la igualtat que van realitzar el passat curs.

Es tracta d’una iniciativa conjunta impulsada per les regidories d’Educació i d’Igualtat que dirigeixen Ana Gracia i Lola Alós respectivament. De fet, s’han encarregat elles de fer el repartiment entre l’alumnat de l’escola de Moncofa, i han estat xarrant i interessant-se pel seu inici de curs.

Ana Gracia, regidora d’Educació, ha assegurat que “tots a l’Ajuntament estem molt sensibilitzats davant d’este problema i tractem de posar tots els mitjans al nostre abast perquè els xiquets i xiquetes s’eduquen i tinguen clar des de l’inici que tots som iguals, tenim els mateixos drets i hem de ser tractats igual sense importar l’orientació sexual, el nostre color de pell o la nostra cultura”.

Per part seua, Lola Alós, regidora d’Igualtat, ha explicat que “des de l’equip de Govern hem volgut col·laborar amb Educació per a aprofitar el tradicional repartiment d’agendes com una acció de sensibilització entre els xiquets i xiquetes del poble. De fet, moltes de les activitats que organitzem des de l’Ajuntament de Moncofa per a fomentar la igualtat i combatre la violència masclista van dirigida específicament a joves”.