• L’Ajuntament preveu celebrar les comissions i Ple d´abril en línia després d´haver realitzat ja dos juntes de portaveus
  • Alós Valls: “No podem parar en estos moments en els quals és tan necessària la presa de decisions per a ser útils als nostres veïns”

 L’Ajuntament de Moncofa agilita durant estos dies el funcionament on line per a ser eficaç en l’execució d’iniciatives durant la situació d’estat d’alarma sanitària del COVID-19 o coronavirus. Així, el consistori preveu celebrar les seues pròximes comissions i el Ple del mes d’abril de manera telemàtica després d’haver celebrat ja el passat 3 d’abril la segona junta de portaveus per videoconferència per a donar compte a tots els grups polítics de la corporació de les decisions i iniciatives activades per a protegir al màxim als veïns de Moncofa del contagi del coronavirus.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha explicat que “des del minut zero estem treballant, posant tots els nostres recursos i pensant en noves idees que ajuden a millorar la situació entre tots. El funcionament de l’Ajuntament no pot parar en estos moments en els quals és tan necessària la presa de decisions per a ser útils als nostres veïns, a les nostres petites i mitjanes empreses, als nostres col·lectius més vulnerables”.

D’eixa manera, i a través de les noves tecnologies, el consistori avançarà en el seu funcionament i continuarà atenent totes les qüestions del municipi, aplicant els criteris de transparència que defineixen el funcionament de l’equip de govern, oferint tota la informació als diferents grups de l’oposició.

En eixe sentit, el primer edil ha destacat que “aplicarem el funcionament telemàtic als diferents òrgans de govern perquè el poble de Moncofa continue estant atés en tots els seus aspectes. Hui més que mai hem d’unir i sumar esforços per a tornar, entre tots, com més prompte millor a la normalitat”.

Tots els recursos activats per a fer front al coronavirus


L’Ajuntament de Moncofa ha instaurat des de l’inici d’esta crisi sanitària un ampli paquet de mesures especials per a reduir en la mesura que siga possible l’expansió del COVID-19 i garantir la millor prestació de serveis als seus veïns. Estes iniciatives abasten diferents àmbits de les seues competències, des del teletreball per als funcionaris, a la compra i lliurament a domicili de productes de primera necessitat per als col·lectius més vulnerables i al pagament de proveïdors.

Així, l’Ajuntament de Moncofa ha implantat un ampli dispositiu de teletreball per al seu personal, manté reforçats els serveis de neteja i desinfecció, Policia, el Servei d’Atenció Domiciliària, els Serveis Socials i l’atenció al públic via telefònica en el 964 580 421 2201 de 10.00 a 13.00 hores.