L’Ajuntament de Moncofa en col·laboració amb Comerços de Moncofa posa en marxa la Fira Nadalenca que s’inaugurarà aquest dissabte a les 11 h en el mercat municipal. Gràcies a aquesta iniciativa es fomentarà la compra en els comerços de la localitat, així com el consum de productes de proveïdors locals durant aquest pont.
Així, demà 5 de desembre s’inaugurarà la “Fira Nadalenca”, que se celebrarà des del demà al matí i fins al dimarts 8 de desembre. Aquesta activitat ha estat organitzada per Comerços Moncofa amb la col·laboració de l’Ajuntament. Amb aquesta iniciativa, l’equip de govern de Moncofa pretén potenciar el comerç local, però sempre en un entorn segur. A més, també és una forma d’impulsar el consum de productes locals a les botigues locals, ja que són sis comerços els que participen en aquesta iniciativa.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha assegurat que “en situacions de crisi sanitària i econòmica com l’actual, una de les millors mesures socials que podem aplicar és la que ajuda a dinamitzar l’economia i l’ocupació entre els nostres veïns. Per això, de cara a Nadal, hem impulsat tantes iniciatives per millorar les oportunitats i la qualitat de vida a Moncofa “.
De fet, aquesta mateixa setmana, l’Ajuntament de Moncofa també ha posat en marxa la campanya ‘Per Nadal, compra al teu poble’ per fomentar la compra en els petits establiments comercials del municipi. Es tracta de cinc sortejos, de tres premis cadascun, que començarà a realitzar-se la setmana que ve i se celebraran fins a la vigília de Reis.
Com va explicar la regidora de Comerç Lola Alós en el moment de la seva presentació, “l’objectiu és fomentar les compres i el consum en els comerços locals. Es tracta d’una cosa que ja veníem fent de la mà dels comerciants de la vila, i aquest any hem volgut potenciar per ajudar especialment, any en què la crisi provocada pel coronavirus està perjudicant molt el petit comerç “.

Cinc sortejos de lots nadalencs
Així, hi haurà sorteig cinc dies diferents, repartint tres premis cada dia. Divendres de la setmana que ve se celebrarà el primer sorteig i els comerços locals ja estan repartint butlletes a tots els que fan compres en ells. Aquestes butlletes cal grapar-les al tiquet de compra i dipositar-les en l’urna que hi ha instal·lada al mercat municipal.
Els sortejos es realitzaran els dies 11, 18, 24 i 31 de desembre i el 5 de gener. Cadascun d’ells es televisarà en TV4 la Vall a les 12 de migdia i s’anunciaran els noms dels guanyadors en les xarxes socials de l’Ajuntament de Moncofa. Cada un d’aquests dies se sortejarà un pernil, un lot nadalenc amb dues ampolles de vi i una cistella de nadal.
A més, l’Ajuntament de Moncofa ha disposat ja l’encesa de les llums de Nadal al nucli urbà del municipi amb l’objectiu de reforçar els comerços locals ara que s’encara la campanya de compres per les festes nadalenques.