• Tere Alemany: “Volem que puguen anar-se’n a treballar sabent que les filles i fills estan ben atesos i amb activitats variades”

L’Ajuntament de Moncofa ha organitzat l’Escoleta de Nadal amb l’objectiu de facilitar la conciliació familiar i laboral d’aquelles famílies que necessiten tindre atesos i actius els fills i filles durant les vacances de Nadal. Així, des del dilluns 27 de desembre fins al dijous 30 els pares i mares que ho desitgen podran tindre este servei municipal a la seua disposició.

Totes aquelles persones que estiguen interessades podran preinscriure els fills i filles la setmana que ve, del 22 al 26 de novembre en la web de l’Ajuntament, en moncofa.com. Cal tindre en compte que hi ha disponibles 50 places, amb les quals es confia poder atendre la demanda que puga sorgir. El llistat definitiu d’admesos també es podrà consultar en la web de l’Ajuntament de Moncofa i en l’aplicació de Telegram, concretament en MoncofaConnecta.

Tere Alemany, regidora de Serveis Socials i Joventut de Moncofa, ha explicat que “volem ajudar al fet que les famílies del poble puguen anar-se’n a treballar amb la tranquil·litat de saber que les filles i fills estaran ben atesos i realitzant activitats educatives i d’oci. L’equip de govern que dirigeix Wences Alós Valls té com a prioritat impulsar polítiques i aplicar totes les eines que estiguen al nostre abast per a millorar la qualitat de vida de la població”.

Cal tindre en compte que ara, del 22 al 26 és quan estarà obert el termini de preinscripció, després eixirà la llista d’admesos i de l’1 al 10 de desembre es realitzarà la matrícula.

Els xiquets i xiquetes que s’hi inscriguen podran gaudir de l’Escoleta de Nadal en el CEIP Científic Avel·lí Corma de 9 a 13 hores, encara que a partir de les 8 del matí estarà oberta perquè els puguen deixar aquells pares i mares que hagen d’entrar a treballar abans de les 9.

El preu de la matrícula serà de 10 euros, i es podrà realitzar bé en l’Oficina d’Atenció al Ciudadà (OAC), en la web de l’Ajuntament en moncofa.com o bé a través de la seu electrònica, on s’habilitarà un sistema específic per a donar facilitats a tots.

Totes les persones que estiguen interessades en este servei poden sol·licitar més informació telefonant al 964580421 (extensió 2223) o en el correu electrònic educadora@moncofa.com.