• Mª Carmen Ferri: “Els propietaris de mascotes ja tenen un altre espai adequat per a passejar-les i que facen exercici”

L’Ajuntament de Moncofa ha obert esta setmana el nou parc caní que facilitarà que els propietaris de gossos puguen traure’ls de manera segura i amb totes les facilitats. Esta instal·lació municipal compta amb cinc elements d’agility per als animals i tots els serveis i facilitats que fan falta perquè tant les mascotes com els propietaris puguen estar a gust.

Així, l’Ajuntament de Moncofa disposa ja, amb este, de tres parcs canins en el municipi perquè té oberts altres dos en la zona del Grau. Este tercer està prop del nucli urbà, concretament en un solar que disposa el consistori al costat del Polifuncional.

Mª Carmen Ferri, regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Moncofa, ha explicat que “l’objectiu és que els propietaris de mascotes puguen disposar d’un espai adequat perquè facen exercici. A més, a la zona on s’ha ubicat el parc caní hi havia una pinada, de la qual hem aprofitat la meitat per a adequar-la també com a zona de descans, on hem col·locat tant bancs com papereres perquè la gent puga gaudir-ne tranquil·lament”.

Aquest solar té una superfície aproximada de 500 m² i és una zona amb gran ombratge natural. El parc compta amb cinc elements d’agility i disposa de tots els serveis que necessiten tant els animals com els propietaris, com ara font adaptada per als gossos, bancs, porta doble de seguretat, porta posterior perquè entren camions de neteja i manteniment, així com papereres. De fet, la regidora de Sanitat ha estat en contacte amb l’associació Gossos sense Sostre perquè ells també els traslladaren les seues propostes.