• Wences Alós: “És la tercera línia d’ajudes que concedim per esta crisi i estem segurs que tornarà a haver-hi moltes sol·licituds”
  • Es tracta d’una ajuda conjunta de Generalitat, Diputació i Ajuntament.

L’Ajuntament de Moncofa ha obert el termini per presentar la documentació amb la qual sol·licitar l’ajuda ‘Parèntesi’, per a autònoms i petites empreses que s’han vist perjudicats per les restriccions a causa de la pandèmia pel coronavirus. És una ajuda conjunta de la Generalitat, la Diputació i l’Ajuntament de Moncofa, que consisteix en 2.000 € per autònom o microempresa i 200 euros per treballador.

Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, ha explicat que “es tracta de la tercera línia d’ajudes que concedeix l’Ajuntament de Moncofa i el termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al proper dia 26 d’abril”.

De la primera línia d’ajudes, oberta a tots els autònoms van ser beneficiaris 43 autònoms de la localitat. D’estos 10 van rebre més de 1.600 euros i d’altres 20 van rebre 1.145,16 euros.

Recentment l’Ajuntament de Moncofa ha pagat la segona línia d’ajudes per a autònoms per compensar les pèrdues generades per les restriccions horàries a la restauració i el comerç decretades al gener. I han rebut 31 autònoms 1.000 € per veure’s obligats a tancar mentre que d’altres 16 han rebut 300 € per veure’s obligats a avançar l’hora de tancament.

Wences Alós Valls està segur que “com en les convocatòries anteriors, esperem moltes sol·licituds, fet que demostra les necessitats que estan tenint molts autònoms i comerciants de Moncofa. Per això l’equip de govern, que estem al seu costat, reaccionem ràpid perquè puguen disposar el més prompte possible esta ajuda, que ja vam aprovar al gener i es podia sol·licitar al febrer “.

L’alcalde ha incidit que “estar al costat dels autònoms de la localitat, que està passant per moltes dificultats, és una prioritat per a l’Ajuntament de Moncofa.”.