L’Ajuntament de Moncofa ha finalitzat la intervenció en el poliesportiu municipal, amb una inversió de 22.000 € culmina “tot un any d’importants millores en les instal·lacions esportives del municipi, tant en el camp de futbol municipal com en el poliesportiu”, tal com ha destacat el regidor d’Esports, José María Andrés.

Les obres han consistit en la instal·lació de quatre cistelles més en la pista de bàsquet i el pintat de dos minicamps de bàsquet, a petició de l’escola de bàsquet del municipi, per a poder realitzar dos entrenaments o dos partits de manera simultània. Amb esta actuació l’escola de bàsquet podrà compatibilitzar totes les seues activitats.

Així mateix s’ha instal·lat una barana de seguretat que separa la zona de joc de la zona d’espectadors, millorant així la seguretat de la zona de la graderia. També s’ha dut a terme el tancament amb fusteria metàl·lica de l’oficina del tècnic d’esports, que en l’actualitat es trobava totalment oberta, i la instal·lació de climatització en esta oficina.

Andrés assenyala que “les obres de millora en el poliesportiu no paren i ja estem treballant en la impermeabilització d’un mur del pavelló que produeix filtracions d’aigua a les instal·lacions esportives. També estem estudiant la sectorització del gimnàs de la resta d’instal·lacions del poliesportiu, a petició dels usuaris, i la instal·lació d’una caldera de gas, més respectuosa amb el medi ambient, que substituiria la de gasoil existent.”