• Lola Alós: “Treballem molt dur perquè el poble tinga activitats extraordinàries cada cap de setmana de l’estiu”

L’Ajuntament de Moncofa intensifica encara més el suport al comerç local este cap de setmana amb la celebració de la Fira d’Estiu a la platja del municipi. Així, des del divendres 15 de juliol a les 19 hores fins a la mitjanit del diumenge 17, l’avinguda Mare Nostrum acollirà l’oferta de moltes botigues i empreses locals que oferiran els seus productes tant als veïns i veïnes com als milers de visitants que s’espera rebre este cap de setmana al poble.

Fins a deu xicotetes empreses comercials de Moncofa es concentren des de la vesprada del divendres fins a última hora del diumenge en l’avinguda Mare Nostrum per a oferir les últimes promocions a milers de persones, donant així un impuls més a l’activitat econòmica del municipi després de les diferents ofertes d’oci i comercials que hi ha hagut tant de cara al pont de Sant Joan com el passat cap de setmana.

Lola Alós, regidora de Comerç de Moncofa, ha assegurat que “continuem treballant molt dur perquè el poble tinga activitats extraordinàries cada cap de setmana. Este el dediquem al comerç principalment, però hi haurà atractius per a gent de totes les edats a la platja de Moncofa. Sota la denominació “Moncofa, Mar d’Activitats”, l’equip de Govern que lidera Wences Alós Valls estem obstinats a aconseguir que el comerç i l’hostaleria siguen dos pilars del sector serveis per a ajudar a millorar l’economia del poble i generar més llocs de treball”.

Cal tindre en compte que fa dues setmanes i el passat cap de setmana també es van organitzar diferents i variades activitats amb motiu de les celebracions de Sant Joan i de Moncofa Mariner. Així, del 15 al 17 de juliol i de 19 a 24 hores, tots els dies hi haurà oferta comercial i activitats a tota hora per a públics de totes les edats.

Es tracta d’una iniciativa impulsada per Comerços Moncofa i amb el suport de l’Ajuntament de Moncofa i en el qual participen els comerços L’Univers de les Xuxes, La Boutique de Daniela, Un Món d’Arbres, Harlequin, Inma Calzados, Ruth Esteve -Stand Bienestar-, Aista Art Creation, Bar La Plaça, Castillos Happy Hinchables i Associació Gossos Sense Sostre.

Precisament, esta última institució benèfica ha organitzat una desfilada de gossos diumenge a les 19.30 hores per a buscar famílies d’adopció als gossos que té sota protecció esta històrica associació de Moncofa.