• Ana Gracia: “No volem que cap es quede sense els regals, per la qual cosa les hem facilitat amb molt de marge”

L’Ajuntament de Moncofa ha distribuït centenars de cartes entre els xiquets i xiquetes de l’escola i les dues guarderies del poble perquè les omplin i les puguen enviar als Reis Mags. Es tracta de cartes que ha proporcionat la Diputació Provincial per a municipis de menys de 10.000 habitants.

Ana Gracia, regidora d’Educació, ha explicat que “no volem que cap xiquet es quede sense regals este Nadal, per la qual cosa els hem facilitat les cartes amb prou temps perquè puguen completar-les amb els seus desitjos i enviar-les a temps. A més, des de l’Ajuntament de Moncofa ens hem adherit a una campanya en línia que realitza la xarxa Aviva, gràcies a la qual els menuts podran escriure la carta, configurar la targeta nadalenca i divertir-se amb diferents jocs virtuals. L’adreça on han d’entrar és javenenelsreis.com”.

L’Ajuntament de Moncofa s’està bolcant enguany perquè els més menuts, però també els més grans, puguen gaudir d’unes bones festes de Nadal. Per això, ha organitzat esta setmana activitats per als més petits de la casa a la plaça Constitució amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat en estes dates festives i les vendes als comerços locals.

L’Ajuntament de Moncofa, que lidera Wences Alós Valls, vol que durant estes festes es recupere l’activitat als carrers perduda l’any passat per la pandèmia, però mantenint les mesures de prevenció de contagis. Per això també està repartint lots covid en comerços i establiments ubicats al municipi per ajudar a prevenir el contagi del coronavirus durant esta campanya de Nadal, en què es preveu un augment de moviment social i d’assistència als comerços del poble per realitzar les compres de cara a les festes.

Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, ha explicat que “davant el recent augment de contagis tant a nivell global com a l’entorn més proper, i tractant de vetllar per la seguretat sanitària tant dels veïns i visitants, com dels comerciants, hem distribuït a cadascun dels establiments oberts al públic un lot de productes covid compost d’una garrafa de cinc litres de gel desinfectant per a superfícies, dos dispensadors de mig litre de gel hidroalcohòlic, dos dispensadors de 750 ml de netejasuperfícies i mascaretes”.

Una agenda intensa d’activitats fins al final de Nadal

Cal tenir en compte que l´Ajuntament de Moncofa ha organitzat una intensa i entretinguda agenda d’activitats perquè els veïns del poble i els visitants puguen celebrar les diferents festes que arriben fins al 6 de gener. Per això hi ha previstos nombrosos actes dedicats als nens i als joves, però també molts de caràcter comercial per facilitar les compres als comerços locals i ajudar el teixit empresarial, especialment les pimes i autònoms.