• José Mª Andrés: “Els turistes que ens visiten dinamitzaran l’economia local esta Setmana Santa, però volem que siga d’una forma responsable i segura”

 L’Ajuntament de Moncofa ha començat este dimarts un important desplegament de la Policia Local en tots els accessos al municipi fent controls de seguretat. Este treball de seguretat té com a objectiu assegurar-se que el municipi puga beneficiar-se esta Setmana Santa de l’arribada de turistes, però d’una forma segura”.

Així ho ha assegurat José María Andrés, primer tinent d’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana, en explicar que “per als comerços i els establiments turístics del poble és molt important que estos dies puga haver-hi un repunt de visitants que els ajude a millorar les expectatives econòmiques. Per això, des de l’Ajuntament volem que vinguen estos visitants que dinamitzen l’economia local, però que ho facen de manera responsable i segura”.

La Policia Local està fent controls d’accessos ja que es tracta d’un municipi turístic que rebrà un gran nombre de visitants estes vacances de Setmana Santa. Malgrat estar tancada la Comunitat Valenciana a visitants de fora, s’espera una gran mobilitat dins del territori autonòmic cap a Moncofa.

Per això, este dimarts 30 de març ha començat un important desplegament especial de la Policia Local de Moncofa en els accessos al municipi per a evitar que ningú se salte les restriccions oficials fixades tant a nivell nacional com autonòmic.

També hi haurà un altre dispositiu especial esta Setmana Santa per a reforçar les patrulles de vigilància per a evitar la celebració de festes il·legals, aglomeracions de persones i per a assegurar-nos que a les terrasses s’estan mantenint totes les mesures de distància i seguretat sanitària.

José María Andrés ha insistit que “és una qüestió de responsabilitat i prevenció per a evitar una possible quarta ona. Per això fem una crida especial a tots els veïns i visitants que vinguen a gaudir estos dies a Moncofa i que puguen fer-ho amb seguretat i de manera responsable, ja que el risc continua molt present mentre no hi haja una vacunació massiva per part de la Generalitat i el Govern central”.