L’Ajuntament de Moncofa ha clausurat el Taller d’Ocupació 2018, del qual s’han beneficiat 20 persones desocupades del municipi, concretament 10 al mòdul de jardineria i 10 al mòdul de paleta, que durant un any han rebut un salari i formació professional per a millorar la seva inserció en el mercat laboral ia més han participat en diferents actuacions que han millorat el municipi.

Aquest projecte ha comptat amb una aportació municipal de 130.000 € i de 399.000 de la Unió Europea (a través de la Generalitat Valenciana). A més de la formació teòrica, la pràctica ha consistit en la rehabilitació de l’antic edifici de la càmera agrària sense ús per a obrir en un futur un museu municipal. Per la seva banda el mòdul de jardineria ha millorat diferents zones del municipi i ha habilitat un nou jardí a la zona verda annexa a la C / Estany a la zona de la platja.


Segons el regidor de Personal, José Mª Andreu “Una de les prioritats de l’equip de govern dins el foment de l’ocupació, ha estat des de l’arribada al govern municipal l’obtenció de tallers d’ocupació, els 20 alumnes que han finalitzat aquest taller es trobaven molt satisfets amb l’obtenció del certificat de professionalitat que els donarà més oportunitats en el mercat laboral ”

Per la seva banda l’alcalde, Wences Alós ha assenyalat “És un orgull poder contribuir des del consistori en la millora de la empeabilidad del nostre veïns, recordar que en aquesta legislatura Moncofa ha obtingut 4 tallers d’ocupació, obtenint més d’1 milió d’euros per nostre municipi, i que ja estem treballant per aconseguir el cinquè”.