• Ana Gracia: “Hem estat molt ambiciosos per omplir les nostres platges de cultura, lleure i oportunitats per al sector turístic”

 

Moncofa , 20 de juliol de 2021.- L’Ajuntament de Moncofa ha programat per al cap de setmana del 29 al 31 de juliol la IX Fira del Llibre després de recuperar-la l’estiu passat després de la cancel·lació del 2020 per culpa del coronavirus. La regidoria de Cultura s’ha bolcat perquè tant els veïns com els visitants del poble puguin gaudir de la cultura i el lleure des del divendres 29 fins al diumenge 31 de juliol amb les activitats organitzades al Passeig Marítim, amb més de 60 autores i autors i fins a 19 editorials diferents.

Ana Gracia, regidora de Cultura, ha celebrat que “enguany hem estat especialment ambiciosos per omplir les nostres platges no només de cultura, sinó de lleure i oportunitats per als diferents sectors econòmics vinculats a la cultura i turisme del poble. Durant el darrer cap de setmana de juliol, residents locals, estiuejants i visitants ocasionals podran gaudir de tota mena d’activitats, a més de poder gaudir de bons llibres”.

L´edil de Cultura ha informat que les activitats començaran cada dia a les 18 hores al llarg d´un quilòmetre del Passeig Marítim i es podran gaudir fins a les 00.00 hores amb una agenda entretinguda per a públic de totes les edats.

Els visitants es podran trobar casetes plenes de llibreries de tot Espanya, editorials i trobades amb els propis autors. Com sol ser habitual, els visitants tindran el luxe de compartir les seves impressions amb els seus creadors i d’emportar-se els llibres signats.

I és que en aquesta edició la Fira del Llibre de Moncofa se supera, amb més de seixanta autores i autors convidats al llarg de les tres tardes del cap de setmana, entre els quals hi ha: Ana Coto Fernández, Francisco José Arnau, Daniel Tordera, Rosario Raro, Ángel Lucas, Sonia Pérez Serrano, Aihnoa Blasco, Santiago Álvarez, Rosabel Peñarroja , José Francisco Albelda, Amparo Cabrera, Julia Rincón, Mercedes Rodríguez, Paloma Alonso, Maria Jesús Puchalt , David March, Isabel Barceló, Joaquín Gómez, Enric Vaqué, Rafael Alemany, José Olmeda, Emilio Sifres , Nacho Nas , José Vilaseca , Arnau, Jessica Centelles, Susana Rodríguez, Val Marxant Leganès, Luis Maria Compés , Juan Gaspar Nebot, Victòria Peset , Roberto Monzó, Estela Ferrero, Víctor Alós Yus , Sofia Parra, Pedro Cifuentes, Lute Pérez, José Codina, Mònica Gómez, Daniel Jiménez, Isabella Vite, Adelina Gimeno, Franz Quelle , Vanesa Roberts, Ivan Alfaro, Lola Llatas, Sergio Mars , Patricia Bonet, Sylvia Garcia, Maria Villamor , Vicent Marco, Anabel Botella, Paco Arenas, Vanessa González, Isabel Barceló, Enric Vaqué, Nacho Garcia Nas , Carlos Reyes, Saina Vies, Miquel Sanchís, Laura Ventura, Sara HM i Maribel Torrecillas.

A més, participaran les llibreries i editorials següents: Bufanúvols Llibreria , Batedora Edicions, Papereria Palmaret , Greyshkul Còmics, Sumnis de Paper , Unrated Comics, Fantasia i Imaginació, Notting Hill, Editorial Stella Gemella , Tirant lo groc , Edicions del Bullent , Llibreria Galerades, Paraules d’aigua , d’Arqueologia de la Vall d’Uixó, Ele Ediciones, Grup Editorial Sargantana, Còmics de Col·lecció i Llibreria Genis Lectors.

També hi haurà taules rodones, teatre i música en directe, a més d’activitats infantils, la programació de les quals és la següent:

DIVENDRES 29 DE JULIOL:

  1. Showroom : 19:00 a 20:00- INAUGURACIÓ: Contes, llibres i marionetes . Col·loqui literari, amb música en directe de “Óscar i Ori”.
  2. Escenari : 20:00 a 21:00 – Contacontes: NENES LLUNYANES, de Rebombori Cultural.

DISSABTE 30 DE JULIOL:

  1. Showroom : 20:30 a 21:00- Presentació del llibre: LES NOSTRES CONFESSIONS A LA MATINADA, de Juan Gaspar Nebot.
  2. Escenari : 22:00 a 23:00- Teatre: LLUMS, CÀMERA I STOP, de cia. Teatrescop .

DIUMENGE 31 DE JULIOL:

  1. Escenari : 19:30 a 20:30- Contacontes: PIPPI CALÇASLARGAS, de Rebombori Cultural.
  2. Showroom : 19:30 a 20:00- Presentació del llibre: EL VOL DE PALOMA, de Rosabel Penyarroja .