• Wences Alós: “Hem llançat ‘Reactivem Empreses Moncofa’ per a ajudar els autònoms i microempreses en el final d’este any tan dur”

L’Ajuntament de Moncofa ha llançat una nova línia de subvencions per a ajudar els autònoms i xicotets empresaris per a eixir abans i el més fort possible de la crisi provocada per la pandèmia. Així, en l’últim Ple s’han aprovat les bases d’una ajuda 61.801,57 € dins del pla ‘Reactivem Empreses Moncofa’ per a pagar despeses de fins a 2.000 € a cada autònom o pime que ho sol·licite.

Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, ha explicat que “hem llançat el programa ‘Reactivem Empreses Moncofa’ per a tractar de facilitar liquiditat a les petites empreses del poble i ajudar-los a tancar tan bé com siga possible un any tan dur com este. Les persones i empreses interessades tenen esta setmana i la setmana que ve per a sol·licitar l’ajuda, perquè el termini finalitza el pròxim 15 de novembre”.

L’alcalde de Moncofa ha volgut donar a conéixer immediatament estes ajudes, que es van publicar en el Butlletí Oficial de la Província el passat cap de setmana, perquè es puguen beneficiar tots els comerciants, autònoms i pimes que ho necessiten. Esta nova ajuda es dirigeix, precisament, tant als autònoms com a les microempreses amb menys de 10 treballadors i domicili fiscal a Moncofa.

L’ajuda ‘Reactiven Empreses Moncofa’ la poden sol·licitar els autònoms i microempreses d’alta en l’IAE a Moncofa i en funcionament a data 31/12/2020 segons el llistat d’epígrafs IAE que apareix en les bases. L’import màxim a subvencionar són 2.000 euros. S’admetran com a justificant les despeses realitzades entre l’1 de maig de 2021 fins a la data de presentació de la sol·licitud.

El termini màxim per a la presentació de la sol·licitud és el 15 de novembre i totes les persones interessades poden consultar les bases d’aquestes ajudes en l’enllaç habilitat per l’Ajuntament de Moncofa: moncofa.com/es/convocatoria-ayudas-reactivem-empreses-moncofa/

Contínues ajudes municipals per a pimes i autònoms

Wences Alós Valls ha mantingut una especial sensibilitat per a ajudar els autònoms i els xicotets empresaris durant este llarg període de pandèmia, que ha provocat moltes pèrdues econòmiques i d’ocupacions en el teixit productiu.