• L’objectiu d’estes mesures especials és reduir el risc d’infeccions i contagi del coronavirus entre els veïns
• Alós Valls: “Activem tots els nostres recursos per a ajudar que esta situació afecte mínimament la nostra població”

Moncofa, 17 de març de 2020. L’Ajuntament de Moncofa ha posat en marxa un servei especial de neteja i desinfecció, mitjançant la tècnica de l’aigualeig, en el municipi. L’objectiu d’estes mesures especials és el de reduir el risc de contagi entre els veïns.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha explicat que “estos treballs s’han realitzat en les dependències municipals més sensibles de l’Ajuntament, com són les oficines de la Policia, l’OAC i Serveis Socials. A més, estos treballs de neteja i desinfecció ja s’han començat a realitzar en les zones amb més afluència de persones com són els carrers de l’entorn del centre de salut i de les botigues, supermercats i farmàcies”.

En eixe sentit, Alós Valls ha recordat que “des de l’Ajuntament de Moncofa activem tots els nostres recursos per a ajudar tot el que podem al fet que esta situació afecte el mínim a la nostra població i tornar a la normalitat com més prompte millor”.

Cal assenyalar que estos treballs es corresponen amb el reforç del servei de neteja que el consistori ha decidit posar en marxa mentre dure esta situació.