• L’acolliment d’este nou perfil de Facebook ha sigut molt positiu, i ja compta amb mil seguidors en dos dies
  • Alós Valls: “Proposem activitats a tots els veïns per a fer-los més suportables estos dies en què són a les seues cases”

L’Ajuntament de Moncofa ha creat el nou perfil de Facebook ‘Tot Anirà Bé Moncofa’ per a promoure un complet programa d’activitats participatives dirigit a tota la població. L’acolliment d’esta iniciativa ha sigut molt positiva entre els veïns del municipi, i ja compta amb mil seguidors des que es va crear, fa a penes un parell de dies.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha explicat que “la idea és proposar activitats a tots els veïns per a fer-los més suportables estos dies en què són a les seues cases. Seguim tots en contacte participant en les activitats que proposem, i està sent molt agradable”.

La primera de les propostes consisteix en les últimes hores a animar els xiquets a realitzar un dibuix d’un lloc de Moncofa amb l’arc de Sant Martí, l’etiqueta #Queda’tEnCasa i etiquetant el perfil ‘Tot Anirà Bé Moncofa’. Els pares són els que comparteixen en les xarxes socials els seus dibuixos i, entre tots els veïns, realitzen una bona col·lecció d’artístiques propostes amb Moncofa com a fil conductor i transmetent un missatge optimista en esta situació d’alerta sanitària.