La Diputació de Castelló distribuirà tres desfibril·ladors a Moncofa i es farà càrrec de la formació de les persones que vagen a tractar-lo, dins del programa de prevenció de risc cardiovascular que converteix la nostra província en el primer territori cardioprotegit d’Espanya.
El portaveu de l’equip de govern, José María Andrés, ha destacat la importància de comptar amb desfibril·ladors per combatre la mort sobtada. “La Diputació de Castelló, conscient de la importància de la salut per a les persones, ha volgut que la província siga el primer territori cardioprotegit d’Espanya”.
Andrés ha assenyalat la importància que tenen els desfibril·ladors en cas d’incidències cardíaques perquè “tenir a mà un d’ells pot ser la diferència entre la vida i la mort”.
Cal assenyalar que el municipi de Moncofa ja compta amb dos desfibril·ladors propis en les dependències de la Policia Local, als quals ara caldrà sumar els tres desfibril·ladors que facilitarà la Diputació de Castelló i que s’instal·laran al camp de futbol, ​​el poliesportiu, en el col·legi i la zona de la platja.