L’Ajuntament de Moncofa, des de la Regidoria de Sanitat, ha organitzat la IV Setmana Saludable del 6 a l’11 de maig. La setmana comença amb els actes del proper dilluns 6 quan es realitza la II Jornada de jocs populars de la Diputació al poliesportiu i al camp de futbol.

El següent dimecres 8,  a les 17.00 h, tindrà lloc una xarrada taller sobre la dieta saludable, les persones diabètiques i l’exercici físic,  impartit pel Dr. Rafa Comín, nutricionista i preparador físic.

També cal destacar el dia 9 una caminada amb eixida des de la plaça de la Constitució fins a l’Ermita i la tornada fins a la meta que estarà situada al Centre de la tercera edat La Murà al carrer Major, seguit d’un esmorzar saludable per a tots els participants. El divendres 10 tindrà lloc la final de la II Jornada dels  jocs populars dels majors de la província de Castelló.

Finalment, la setmana saludable es clausurarà el dissabte 11 amb el taller de cuina que realitzarà Maria Querol, finalista de MasterChef junior 3 al centre de la platja a partir de les 11.00 h.

Per la regidora de Sanitat, M. Teresa Alemany Ríos, “amb este projecte s’intenta reflexionar, divulgar i promoure els hàbits i les rutines de la vida saludable, tant per a menuts, joves com majors”. L’alcalde, Wences Alós, afirma que “amb esta setmana saludable hem fet un pas endavant i hem ampliat les activitats tant al poble com a la mar, fent honor al lema del nostre poble “Moncofa, poble i mar d’activitats”.