Esta setmana s’obri la temporada d’exposicions en la platja de Moncofa amb una retrospectiva del pintor de Borriana, Traver Calzada. L’exposició, composta per 20 obres, algunes d’elles recents, està formada de teles de gran format. La inauguració, prevista per a hui divendres 10 de juny a les 19 hores, comptarà amb la presència de l’artista, que estarà acompanyat per membres de la corporació municipal i encapçalats per la comissària de l’exposició, l’artista local Gabriela Alemany. El poeta Albert García llegirà alguna de les seues poesies durant l’acte inaugural.

Vicente Traver Calzada, artista castellonenc amb una dilatada carrera pictòrica i multidisciplinar és un referent artístic en la província i fora d’ella. La seua obra es troba en exposicions i col·leccions privades de tot el món.

La temporada estival d’exposicions tindrà un interessant calendari, format per mostres que seguiran el 8 de juliol amb l’exposició d’Isabel Mir; el 29 de juliol amb Claudia de Vilafamés; el 17 d’agost amb Francisco Ramos Daurat, i es completarà el 9 de setembre amb l’exposició de César Soler. Esta última exposició destaca per ser l’única de la temporada que constarà de fotografies, ja que la resta de l’obra és pictòrica. L’exposició, situada en la planta superior de l’Oficina de Turisme, estarà oberta de dimarts a diumenge entre les 19 i les 23 hores i l’entrada és gratuïta.