-La rotonda d’accés principal al municipi està més d’any i mig a les fosques

-S’han traslladat dos oficis, al gener i juny del 2018, sense rebre contestació

L’Ajuntament de Moncofa ha assenyalat que la rotonda d’accés al municipi està més d’any i mig a les fosques amb el perill que això suposa per als conductors. Cal tindre en compte que aquesta glorieta rep el trànsit del peatge de l’AP-7 en el pas per Moncofa i alhora és l’entrada principal del municipi per la qual cosa l’afluència de trànsit és elevada.

Des del consistori s’han efectuat dos oficis dirigits a la Unitat de Carreteres de Castelló dependent del Ministeri de Foment i nombroses telefonades, sense rebre cap contestació; també es va traslladar un informe de la policia local on es posa de manifest que la falta d’enllumenat eleva el risc de poder produir-se algun accident de circulació.

El portaveu de l’equip de govern, José María Andrés, indica: “És incomprensible que l’entrada a la població estiga a les fosques més d’any i mig i que des del Ministeri de Foment no es conteste als dos requeriments efectuats des del consistori. Cal recalcar que s’ha remés a Foment un informe de la policia local on s’evidencia el perill real de tindre a les fosques el dit punt per la gran afluència de trànsit que suporta. Esperem que prenguen cartes en l’assumpte i solucionen el problema abans que hàgem de lamentar alguna desgràcia”.