Moncofa celebra este cap de setmana, 1 i 2 de desembre, la Fira del Comerç, dos dies plenes d’activitats com els tallers de cuina, body paint, desfilades de moda i  contacontes per als més menuts.

Es tracta d’una iniciativa promoguda pels comerciants de la localitat i recolzada per l’Ajuntament de Moncofa, amb la qual es pretén incentivar els veïns pel fet que adquirisquen productes locals. A més de les parades habituals en el mercat participaran altres comerços del municipi i podran tindre així l’oportunitat de potenciar les vendes durant la campanya nadalenca.

La principal novetat en esta Fira serà la ubicació ja que se celebrarà en les instal·lacions del Mercat Municipal. Una petició de molts comerciants que, analitzada per l’Ajuntament de Moncofa, la considera encertada, perquè és un lloc cèntric i concorregut, així com accessible, en tindre els veïns la possibilitat de desplaçar-se sense necessitat d’utilitzar cap vehicle, i que es troba en el centre de la població.

El regidor del Comerç de l’Ajuntament de Moncofa, Pedro Sales, declara: “Estem molt compromesos amb el comerç local i qualsevol iniciativa com la Fira de Rebaixes, que celebrem a l’estiu o esta Fira del Comerç, organitzada en esta època de l’any, ens ajuda a impulsa el comerç local, accions imprescindibles per a ajudar a augmentar l’economia local dels nostres menuts i mitjans empresaris, a més de promoure l’emprenedoria. Tota la població de Moncofa vol que existisquen comerços en la localitat i hem de tindre present que l’única manera que això siga possible és comprant en ells”.