L’Ajuntament de Moncofa ha finalitzat els treballs de condicionament del litoral, amb la finalitat de deixar-lo habilitat per al període de Setmana Santa perquè puga ser gaudits per veïns i visitants.

La Regidoria de Platges juntament amb la de Turisme impulsa esta intervenció per a deixar la zona marítima en el millor estat possible davant de les pròximes vacances. Les tasques s’efectuen a les platges del Grau i Pedra Roja, ja que les dos zones abasten la zona centre.

Sobre este tema, el regidor de Platges, Pedro Sales, explica que «durant estes setmanes, igual que tots els anys, s’han dut a terme treballs amb maquinària pesant, per a condicionar les platges. Així mateix s’han adequat totes les zones verdes i els parcs de la zona marítima, perquè estiga tot en perfectes condicions per a l’arribada dels primers turistes de la temporada».

D’altra banda, la regidora de Turisme, María Teresa Alemany, assenyala que «des del consistori s’ha preparat una àmplia agenda d’activitats per a tot el període de Setmana Santa, perquè els veïns i turistes que ens visiten tinguen diverses activitats d’oci per a triar, fent gala del lema #Moncofa, Mar d’activitats».

Així mateix des de la Regidoria d’Interior, José Maria Andrés, indica que «durant tot el període de vacances la policia local reforçarà la presència a la platja, atesa la gran afluència de gent que s’espera, per a poder compaginar el descans amb l’oci».