Continua l’exposició a la sala de Platges de Moncofa del pintor valencià Salvador Va muntar, artista amb gran trajectòria internacional. La majoria de les obres de paisatges arquitectònics recorden a la pintura italiana per la intensa atmosfera que sembla caure darrere dels edificis.

Els inicis de Salvador Va muntar van ser en exposicions de sales municipals i corporatives, però el 1992 la seva carrera dóna un gir quan va obtenir la “Medalla de Plata” del Certamen Nacional de Pintura de Salamanca, on va decidir dedicar-se de manera professional a la pintura.

El mateix any, Va muntar va exposar per primera vegada de manera individual a la Galeria Alfama (Madrid), on els Ducs d’Alba, adquireixen una de les seves obres. En els anys següents, va participar en els més prestigiosos certàmens de pintura, tant nacionals com internacionals, i obté el Primer Premi en 6 d’ells, a més de nombroses Mencions d’Honor i Diplomatures. També ha obtingut la “Medalla d’Honor BMW” del prestigiós certamen de pintura BMW, als anys 1993, 1996, 2000 i 2002.

La seva trajectòria internacional va començar l’any 1995, quan juntament amb altres quatre artistes exposar a la Galeria La Bohème a Miami (USA). Després, muntar exposa individualment a Milà, Brussel·les i Brescia i col·lectivament i en fires d’art a Siegen (Alemanya), Londres, Estrasburg, Buenos Aires, Berlín, Roma, Milà, Gant, Innsbruck, Cracòvia, Verona, Parma i Brussel·les.

Des de la seva primera exposició individual de 1992 a Madrid, a l’actualitat, ha exposat de manera regular a les principals ciutats espanyoles, com Madrid, Sevilla, Gijón, Barcelona, ​​Bilbao, Còrdova i València. El 1998 i 2006, es publiquen dos monografies sobre el treball de Salvador Va muntar, “The interior landscape” i “New York works”.

Fins al dia 5 d’agost d’aquest estiu els veïns i estiuejants de Moncofa podran gaudir de la trajectòria de l’artista valencià.