L’Associació Cultural de Tambors i Bombos Santíssim Crist de l’Agonia de Moncofa organitza la tradicional “tamborà” que té lloc en dates prèvies a Setmana Santa. L’exhibició es realitzarà este diumenge a les 17 hores a la plaça Constitució.

Este acte reuneix diferents confraries, associacions i germandats procedents, principalment, de distints punts de la província de Castelló i de València; en concret participaran 28 confraries de poblacions de la província de Castelló i 3 procedents de municipis de la província de València.

Així doncs, en esta edició assistiran germandats de poblacions castellonenques com Viver, la Vall d’Uixó, Vila-real, Borriol, Alcalà de Xivert, Tales, les Alqueries, Almenara, Castelló, Borriana, Betxí, Vinaròs, Nules, Benicàssim, Almassora, l’Alcora, Benicarló, la Llosa, Altura o Peníscola; a més a més també estaran presents bandes de tambors i bombos de municipis de la província de València com Sagunt o Moncada. Es preveu que en esta trobada participen entre 700 i 800 persones.