• Pedro Sales: “Prestem un millor servei a nivell municipal i més eficientment en reduir el cost que suposava fins ara”

 L’Ajuntament de Moncofa ha adquirit una xicoteta furgoneta perquè les brigades municipals puguen treballar de forma més eficaç i, a més, de forma més eficient, en reduir el cost que suposava el lloguer d’este mateix vehicle.

El pressupost aprovat en el Ple d’octubre per a esta adquisició va ser de 4.235 euros, i ha permés la compra d’una Fiat Dobló de segona mà. Es tracta d’un vehicle que les brigades utilitzen per a transportar el material necessari per a realitzar les obres municipals, també per al desplaçament de treballadors del consistori, així com per a prestar servei de càrrega i serveis a actes de les nombroses associacions amb què compta el municipi.

Pedro Sales, regidor responsable dels Serveis Públics, ha assegurat que “gràcies a esta adquisició, les brigades municipals podran prestar un millor servei. A més, ho fem de forma més eficient, perquè el cost serà menor en ser més barata la compra d’este vehicle de segona mà que el servei de lloguer que l’Ajuntament havia de pagar fins ara”.

 

Taules i cadires per a les activitats municipals i de les associacions

D’altra banda, l’Ajuntament de Moncofa recentment també va aprovar en Ple l’adquisició de “mobiliari”. En concret la compra de 70 taules i 720 cadires per a ús tant en les activitats organitzades pel mateix consistori, com les convocades per les associacions del municipi. Això també permetrà reduir en els pròxims anys la partida de lloguer de taules i cadires, que suposa una gran despesa en festes i quan hi ha activitats.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ja va explicar que “enguany s’ha fet l’esforç d’adquirir este material, inversions que permeten reduir la despesa en els pròxims exercicis i poder fer front a altres necessitats. Optimitzem al màxim les inversions i racionalitzem els recursos de l’Ajuntament, seguint la nostra bona línia econòmica, com demostra el fet que quan vam accedir al govern de Moncofa hi havia huit milions d’euros de deute i ara ja està a zero”.