Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ja es Nadal, i arriba el moment de celebrar-lo.

 

A Moncofa ja haguérem celebrat el Sopar dels Majors, un pont de la Constitució carregat d’activitats, una fira a la plaça del poble i tots estaríem reunint-mos amb amics i familiars per a celebrar els Nadal com sempre estem acostumats. Moltes activitats i celebracions s’hagueren dut a terme a tota la província i molts reencontres i “esmorzars” es realitzarien també.

Però tots sabem que aquest any els Nadals seran molt diferents, no seran els Nadals que coneixem, no seran els Nadals als que estem acostumats.

Deurem buscar la màgia en llocs diferents i també des de la distància amb familiars i amics però amb l’ànim de què si fem les coses bé tot aquest mal son passarà prompte.

El poble de Moncofa, i la província de Castelló, han sigut, majoritàriament, un exemple de comportament durant els últims mesos i així devem continuar. Per desgràcia a Espanya, a la nostra nació, molta gent a perdut a familiars i amics i vull expressar-los el meu condol.

També tenim l’obligació de, encara que siga un Nadal tan diferent, continuar fent que siga un Nadal inoblidable per als nostres menuts. Menuts que ens han donat una lliçó de comportament durant tota aquesta pandèmia, sent moltes vegades ells els que ens recordaven la necessitat de complir les normes.

Per ells, per la gent major, pels amics, per la familia, fem un últim esforç. Perquè encara que la situació es complica per moments ja veiem la llum al final del túnel i devem complir les normes perquè l’any que ve pugem tots disfrutar-lo com abans.

Es Nadal, bon Nadal i molt de conter, gràcies a tots.

 

Wences Alós Valls

Alcalde de Moncofa.