Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

-Els nous fullets s’editen també en anglés i francés

-Per a la pròxima temporada coincidint amb un nou plànol turístic de la localitat estarà disponible un nou fullet genèric, un fullet de guies turístiques i un plànol del “Sud de Castelló”

L’Ajuntament de Moncofa ha presentat a FITUR 2020 una nova línia de fullets i guies turístiques del municipi que sota l’eslògan “Moncofa Mar d’Activitats” pretén mostrar un gran ventall de recursos turístics de què gaudeix el municipi.

La nova línia de fullets dissenyada donant unes ressenyes a les principals xarxes socials com Instagram o Facebook, consta de tres publicacions: el nou pla turístic de la localitat, un fullet de rutes turístiques i la nova guia general turística. Tots ells han sigut editats en diferents idiomes i presenten les recents novetats del municipi com les noves zones biosaludables, la platja naturista de Beniesma, la platja canina, noves zones verdes com la renaturalització del riu Belcaire o l’ampliació del sender blau europeu fins a la localitat veïna de Xilxes.

L’alcalde Wences Alós, present en la fira, ha declarat: “és important en matèria turística evolucionar i crear més infraestructures turístiques però és igual d’important donar a conéixer totes la noves zones perquè els nostres turistes i visitants puguen gaudir-ne al màxim”.

I és que la renovació de material promocional de la població ha sigut àmplia ja que per a la pròxima temporada coincidint amb un nou pla turístic de la localitat estarà disponible un nou fullet genèric, un fullet de guies turístiques i un Pla del “Sud de Castelló” que abasta tota la comarca, editat pel Pacte Territorial de la Plana Baixa.

D’esta forma a més de donar a conéixer els nous recursos turístics de la població també s’està intentant, entre totes les poblacions, generar sinergies que potencien un major desenvolupament turístic entre totes les poblacions.

Per la seua banda, la regidora de Turisme, Lola Alós Gil, assenyala: “el marc de Fitur és l’espai idoni per a poder presentar estes guies que seran de gran utilitat per a donar a conéixer les nostres platges, rutes i patrimoni, i fer un pas més en la promoció i dinamització turística de la localitat”.

Moncofa durant estos últims anys ha senyalitzat de manera interpretativa la majoria de recursos turístics existents i ha estat elaborant diferents panells amb les rutes turístiques de la localitat, com “la ruta de la taronja” o “la senda dels pescadors”, i segons el tècnic de Turisme, Francisco Peixó,  “es fa un esforç per oferir cada vegada més alternatives turístiques, però estem satisfets que estes alternatives capaces de desestacionalitzar en certa manera l’activitat estiguen encaminades a la naturalesa, l’ecologia i al fet que l’activitat turística complisca un paper important per a potenciar la nostra cultura”.