Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

A Moncofa s’ha realitzat el primer taller de caixes niu per a aus insectívores. El taller ha estat tot un èxit ja que va reunir prop de 40 persones a la plaça Ruiz Picasso dins del programa mediambiental que desenvolupa el municipi pel que fa a compliment de normes de qualitat a les seves platges.

El taller va ser impartit per la Societat Espanyola d’Ornitologia SEO Birdlife i ha col·laborat també Ecologistes en Acció i el mateix Ajuntament. Al taller han participat un grup de xiquets, que al costat dels avis, han aprés a construir caixes nius per a ratpenats i falciots.

Per al regidor de Platges i Medi Ambient, Pedro Sales, “amb estes caixes niu esperem millorar la biodiversitat de la nostra microreserva de l’Estanyol, creiem que en este espai, protegit per la seua flora, les caixes niu facilitaran la nidificació d’estes espècies combatent la presència de mosquits a les nostres platges i contribuint d’una forma natural i ecològica a millorar un dels pocs béns protegits que ens queden a Moncofa”. D’altra banda el regidor també manifesta que “esta és la primera jornada d’una activitat que es repetirà de manera periòdica a la localitat”.