Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

L’Ajuntament de Moncofa organitza l’Escoleta de Pasqua des de l’11 fins al 14 d’abril. Una escoleta plena d’activitats perquè els xiquets i xiquetes d’edats entre 3 i 12 anys, és a dir, escolaritzats en les etapes de segon cicle d’educació infantil o educació primària, gaudisquen durant aquests dies d’un oci i temps lliure educatiu i saludable. Així, des del dimarts dia 11 d’abril fins al divendres 14 les famílies que ho desitgen podran tindre aquest servei municipal a la seua disposició.

La regidora de Joventut Mª Teresa Alemany destaca “que l’objectiu és facilitar la conciliació laboral d’aquelles famílies que necessiten tindre atesos i actius els seus fills i filles durant les vacances de Pasqua”.

L’horari de l’Escoleta de Pasqua és de 9 a 13 hores en el CEIP Científic Avel·lí Corma encara que a partir de les 8 del matí estarà oberta perquè els puguen deixar aquells pares i mares que hagen d’entrar a treballar abans de les 9.

Totes aquelles persones que estiguen interessades podran preinscriure els seus fills i filles del 14 al 21 de març en la web de l’Ajuntament: www.moncofa.com

El llistat definitiu d’admissió també es podrà consultar en la web de l’Ajuntament de Moncofa i en l’aplicació de Telegram, concretament en MoncofaConnecta el dia 23 de març.

Cal tindre en compte el següent procediment a seguir:

PRIMER FER LA PREINSCRIPCIÓ

Del 14 (a partir de les 9 hores) al 21 de març (fins a les 14 hores) es podrà accedir al següent enllaç per a fer la preinscripció: PREINSCRIPCIÓ ESCOLETA DE PASQUA

AVÍS IMPORTANT: ENCARA NO CAL PAGAR EL PREU DE L’ESCOLETA, FINS QUE NO ESTIGA EN EL LLISTAT D’ADMISSIÓ.

 

SEGON COMPROVAR EL LLISTAT D’ADMISIÓ:

EL 23 de març es publicarà el llistat de persones admeses i, si escau, la llista d’espera.

Els criteris d’admissió seran els següents:

  1. Empadronats en el municipi.
  2. Xiquets/tes no empadronats, però el pare/mare que ostenta la custòdia sí que ho està i durant l’activitat es troba amb ell/ella.
  3. Xiquets/tes no empadronats.

 

TERCER FORMALITZAR LA MATRÍCULA:

A partir del 24 de març i fins al 31 de març es podrà formalitzar la matrícula. Enguany el preu de la matrícula és de 20 euros. Les instruccions per a la formalització de la matrícula es publicaran el mateix dia que el llistat d’admissió.

AVIS IMPORTANT: ES FARÀ LA MATRICULACIÓ SEMPRE QUE EL XIQUET/A ESTIGA EN EL LLISTAT D’ADMISSIÓ.

 

Per a més informació podeu contactar amb el Departament de Joventut al telèfon 650081966 o en el correu electrònic joventut@moncofa.com