Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Esta setmana ha estat signat el decret d’adjudicació de les obres del camp de futbol de gespa artificial al municipi de Moncofa. Durant el mes d’agost i amb caràcter d’urgència s’ha tret a licitació l’obra de “Remodelació del camp de futbol”, i han estat un total de 6 empreses les que s’han presentat a la licitació. Finalment el contracte ha estat adjudicat a la mercantil PAVASAL i s’espera que les obres comencen a principis de setembre i que tinguen una durada de 2 a 3 mesos.

A més de la instal·lació de la gespa artificial també es remodelaran els vestidors i lavabos, s’instal·larà una  grada xicoteta i es millorarà la xarxa de recollida d’aigües pluvials i residuals.

Esta obra serà realitat gràcies al conveni signat entre l’Ajuntament de Moncofa i la Diputació de Castelló, amb un pressupost de 531.138,16 euros, dels quals l’Ajuntament aporta 200.000 € i la Diputació 331.138,16 €.

Segons el regidor d’Esports, José Mª Andrés, “les gestions realitzades per l’equip de govern han donat els seus fruits i malgrat la desconfiança que han intentat crear altres formacions polítiques, a principis de setembre començaran les obres de remodelació del camp de futbol, obres que a part de la instal·lació de la gespa artificial, preveu altres millores com la remodelació dels vestidors i lavabos que actualment presenten un estat lamentable a causa de la nul·la inversió dels anteriors equips de govern en este recinte esportiu. Així mateix, una altra de les millores a destacar serà la construcció d’una petita grada “.

Així mateix, Andrés destaca que “des d’un principi ha estat una prioritat, per ser la principal reivindicació dels clubs locals i dels usuaris d’estes instal·lacions. Ara Moncofa s’igualarà amb la resta de poblacions, ja que era l’únic poble del voltant que no disposava d’una instal·lació d’estes característiques”.