Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • La passarel·la sobre el riu Belcaire, sense data d’inici

L’Ajuntament de Moncofa, a través de l’alcalde Wences Alós Valls, ha transmés a Costes el malestar del municipi pel retard que estan experimentant els grans projectes que l’afecten.

Encara que és cert que estos dies s’ha publicat la licitació de la redacció del projecte de protecció de la costa en el tram comprés entre el riu Belcaire i Xilxes, l’anunci de la licitació arriba un any després de l’anunci del projecte que afecta el municipi de Nules, actuació que, en considerar-se que les obres haurien de començar de sud a nord, hauria de realitzar-se amb posterioritat.

D’altra banda, l’alcalde també assegura que torna de la reunió amb males notícies ja que el projecte de construcció d’una passarel·la per als vianants sobre el riu Belcaire que havia d’estar finalitzat el 31/12/2018, en estos moments no té data d’inici. “Un projecte redactat al març de 2016 i que tres anys després encara no s’ha iniciat. No solament no estem avançant sinó que estem anant cap arrere”, assegura l’alcalde. I davant aquesta situació reclama “una dotació pressupostària real amb la qual es puguen escometre les obres de conservació i manteniment necessàries a més d’iniciar els projectes com més prompte millor”.