Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Es publica el decret amb la llista definitiva de persones admeses i excloses d’aspirants al procés selectiu per a conformar les borses de treball de les especialitats de Tècnic Especialista en el Desenvolupament de l’Estratègia d’Ocupació Aplicada al Territori i de Tècnic Especialista en el Pla de Dinamització i Governança Turística, per a cobrir les necessitats temporals de personal en estes especialitats en el Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació la Plana Baixa, pel sistema de concurs oposició, d’acord amb les bases aprovades en el Consell Rector del Consorci en sessió de 10 de febrer de 2020.

Data, hora i lloc de realització del primer exercici: el dia 17 de juliol de 2020, a les 10.00 hores, en el Teatre Municipal Carmen Tur, situat al carrer Benigafull, número 31, de la Vall d’Uixó.

Decret 33-20 llista definitiva