Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

L’associació Carmen de Burgos juntament amb l’Ajuntament de Moncofa ha organitzat la I TROBADA DE CORS DE DONES. L’acte va tindre lloc divendres passat 7 de febrer a la Casa de la Cultura, a les 19 h.

En la trobada de cors van participar el cor Innuvendo de Castelló, Carnevale de Borriana, i els dos cors locals, el de l’Associació de Jubilats Belcaire i el Parroquial de Santa Maria Magdalena. Van interpretar, per a finalitzar i de manera conjunta La puerta violeta, de Rozalén, himne contra la violència masclista.

Este esdeveniment, que es va organitzar per primera vegada, és per a la regidora d’Igualtat “un motiu més per a visualitzar la presència de la dona en tots els camps, i especialment en el de la música, així com en el de la creativitat cultural”.

D’altra banda demà dijous, a les 18 h a la Casa de la Cultura tindrà lloc una nova jornada de l’Escola d’Igualtat i Prevenció de Violència de Gènere de l’Ajuntament de Moncofa. Constarà d’una xarrada a càrrec d’Ana Moltó Molina que versarà sobre el “Dia de la dona i la xiqueta en la ciència” i en la qual es tractarà la igualtat en la ciència.