Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • El pressupost total del Pla Edificant ascendeix a 827.917,70 €

El passat 26 d’agost es va publicar la licitació de la redacció del projecte de construcció de 2 aules d’infantil, la remodelació de tota la coberta del col·legi, de l’aparcament i de l’hort escolar. El pressupost total del Pla Edificant ascendeix a 827.917,70€.

La licitació de la primera actuació del Pla Edificant del municipi de Moncofa coincideix amb la finalització de les obres d’ampliació de les aules de primària, el projecte de la qual va ser redactat per l’Ajuntament al gener del 2018.

Després d’un llarg procés burocràtic que va començar el mes d’octubre del 2018, la tramitació ha constat de 4 passos:

  • L’Ajuntament sol·licita a la Conselleria l’adhesió del col·legi Científic Avel·lí Corma al Pla Edificant.
  • Després del vistiplau, el consistori prepara una memòria tècnica i demana a la Conselleria la delegació de competències per a executar les obres.
  • La Conselleria dona llum verda i consigna l’import de les actuacions en el seu pressupost.
  • La redacció del projecte.
  • Execució de les obres per part de l’Ajuntament.

Tal com ha explicat Ana Gracia, “es tracta del primer projecte que eixirà a licitació dins del Pla Edificant en el municipi de Moncofa. La licitació de la redacció del projecte de construcció de 2 aules d’infantil, la remodelació de tota la coberta del col·legi, de l’aparcament i de l’hort escolar serà una realitat este pròxim curs escolar 2019-2020. L’anunci de licitació es publicarà en el Perfil del Contractant de l’Ajuntament i el termini per a la presentació de les ofertes és de 15 dies naturals a comptar des de la publicació en el Perfil”.

La regidora posa en valor que, gràcies a esta ampliació, el col·legi passarà a disposar de suficient espai per a les necessitats del centre. A més de les aules, el projecte també contempla el canvi de tota la coberta de l’edifici, ja que des dels inicis el col·legi s’ha vist perjudicat per les constants goteres en tot el centre. Pel fet que les noves aules ocuparan la part d’aparcament, este que estava en desús quedarà suprimit i l’hort escolar també serà remodelat.

Segons el consistori, la idea és que les obres de les aules comencen a principis del 2020 i el canvi de la coberta es realitze a l’estiu del 2020, ja que no pot haver-hi alumnes durant aquesta fase de l’obra.

Segons l’alcalde Wences Alós: “Este equip de govern des d’un principi ha estat bolcat en la millora constant del CEIP Científic Avel·lí Corma. Ara es licita la primera actuació dins del Pla Edificant  i continuarem amb el projecte de l’IES Palafangues”.