Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • L´Ajuntament implanta totes les mesures de seguretat i prevenció en este servei per a persones majors
  • Alós Valls: “Per a nosaltres és prioritari mantindre els serveis actius amb totes les garanties de seguretat per a ajudar les famílies en el seu dia a dia”

 L’Ajuntament de Moncofa ha reobert hui el servei d’Unitat de Respir Familiar que procura la cura de persones majors per a afavorir la conciliació laboral i familiar dels familiars. Cal tindre en compte que el servei s’havia suspés des de l’inici de la pandèmia com a mesura de prevenció i que ara l’Ajuntament ha procedit a reobrir-lo implantant totes les mesures i protocols de prevenció en el seu funcionament per a garantir la seguretat dels usuaris.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha assegurat que “per a l’Ajuntament de Moncofa és fonamental mantindre els serveis actius amb totes les garanties de seguretat per a ajudar les famílies en el seu dia a dia”.

Així ho ha explicat també la regidora de Serveis Socials i Dependència, Mª Teresa Alemany: “Hem adoptat totes les mesures necessàries per a garantir el servei de manera segura. Som conscients de com d’important  és per als familiars de persones majors dependents i era prioritari per a nosaltres reprendre el seu funcionament”.

Cal tindre en compte que l’horari de la Unitat de Respir Familiar de Moncofa és de 9.00 a 14.00 hores de dilluns a divendres. A partir de la posada en marxa hui, s’ha procedit a realitzar dos grups bambolla de sis usuaris cadascun, que realitzaran les activitats amb els professionals que treballen en el servei sempre garantint totes les prevencions.

 

Test anti-COVID-19 a usuaris i treballadors

Cal destacar que una de les mesures de prevenció i seguretat que ha adoptat l’Ajuntament de Moncofa per a la reobertura de la Unitat de Respir Familiar ha sigut la realització prèvia de proves de detecció de la COVID-19.

 

Reforç en assistència domiciliària

Recentment l’Ajuntament de Moncofa també ha incorporat dues treballadores familiars que han permés incrementar el servei a domicili que es presta des de la corporació de manera considerable, en passar de 2 a 4 treballadores. Per a la regidora de Serveis Socials, “la corporació s’està bolcant a millorar els serveis a les persones més necessitades especialment en esta època en què la pandèmia està colpejant la nostra societat”.