Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

L’equip de Moncofa ja està treballant en l’organització interna per als pròxims 4 anys. Entre les novetats està la creació d’una nova regidoria de mobilitat, accessibilitat i transport. Per a l’alcalde, Wences Alós, que ha format part de la Comissió d’Accessibilitat de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies durant la passada legislatura, “encara queda molt per fer a Moncofa, si volem posar-nos al dia en la integració de persones amb diferents necessitats físiques“.

Esta nova regidoria s’encarregaria de treballar tant a millorar aspectes relacionats amb l’accessibilitat en l’entorn urbà, els accessos i l’interior d’edificis públics però també en el foment del transport públic i el desenvolupament d’una xarxa de carril bici sostenible.

Cal recordar que en la legislatura 2011-2015 ja es van crear partides específiques d’accessibilitat en via pública i edificis, i en la present legislatura es va establir un autobús urbà bonificat durant els mesos d’estiu, “que, per limitacions de la llei de transport, no pot eixir del nostre municipi ni arribar a l’estació de tren”, assegura l’alcalde.