Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • La campanya està impulsada per la Fundació Oceanogràfic

L’Ajuntament de Moncofa s’ha unit a la campanya Tortugues al Mediterrani, impulsada per la fundació Oceanogràfic en col·laboració amb la Creu Roja, considerant els riscos d’extinció d’esta espècie autòctona.

A través d’esta acció pretenen donar a conéixer que hi ha tortugues en la mar. Un total de més de 40 municipis de la Comunitat Valenciana estan adherits a la campanya de sensibilització Tortugues al Mediterrani.

Segons la regidora de Turisme, Lola Alós: “L’objectiu és sensibilitzar la gent de la presència de tortugues en el mar Mediterrani i perquè en el cas que es trobe alguna tortuga es telefone al 112 per a activar la xarxa d’encallaments”.

El regidor de Medi Ambient, Pedro Sales, destaca “la importància en la promoció d’estos valors naturals i ecològics, així com la importància de mantindre esta espècie en els nostres mars”.