Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • L’alcalde agraeix a l’Agència Valenciana de Turisme este equipament que contribuirà a millorar l’oferta de salut i esport de la platja
  • Alós Valls: “Fomentem la pràctica d’exercici dels nostres majors en un entorn natural ideal com són les nostres platges”

Moncofa disposa d’una nova àrea biosaludable en la zona de la platja Masbó. L’alcalde, Wences Alós Valls, ha agraït a l’Agència Valenciana de Turisme la realització d’esta obra que adequarà una àrea d’uns 50 metres quadrats com a zona biosaludable amb la instal·lació d’elements dirigits a l’exercici de persones adultes.

“Esta àrea biosaludable contribuirà a millorar l’oferta de salut i esport de la platja”, ha assegurat l’alcalde. “Tenim un entorn natural immillorable i, des de l’Ajuntament, estem treballant per a anar millorant els serveis que acompanyen les nostres platges. Els hàbits saludables i esportius estan afortunadament més presents en la rutina diària de les persones majors i promovem eixa millora d’hàbits de vida en un entorn com este”.

En definitiva, segons Alós Valls, “es tracta de contribuir a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, i visitants”.

Així, esta nova ubicació constarà d’una superfície útil d’uns 50 metres quadrats que disposarà d’elements biosaludables dirigits a l’exercici de cames, muscles i mobilitat de tot el cos en general.