Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • Wences Alós: “Demostra el bon treball de l’Ajuntament i és un estímul per a atraure turistes i generar ingressos este estiu”

La bandera blava tornarà a onejar enguany en les quatre platges de Moncofa després que hui s’haja anunciat oficialment la concessió per a les platges del Grau, l’Estanyol, Masbó i Pedra Roja. D’esta manera, l’Ajuntament de Moncofa ha complit amb el seu objectiu d’oferir els millors recursos mediambientals perquè els comerciants i el sector turístic del municipi tinguen el millor reclam este estiu.

Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, ha celebrat que “esta distinció demostra que tant l’Ajuntament de Moncofa com els veïns del poble estem conscienciats i fent una bona faena per a disposar de les millors platges. De fet, estem entre els només quatre municipis de la província que tenen almenys quatre banderes blaves”.

L’anunci l’ha transmés este matí José Palacios, president de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), l’organització que coordina la concessió de banderes blaves a Espanya.

L’alcalde de Moncofa ha assegurat que “este reconeixement és una magnífica oportunitat per a tot el teixit productiu del poble, perquè és un aval de qualitat per a les nostres platges i un estímul per a atraure més visitants al municipi ara que començarà la temporada alta. Era molt important renovar estes quatre banderes blaves perquè, a més, ajudaran al fet que els nostres comerciants i xicotets empresaris disposen de més recursos per a millorar les seues vendes i ingressos, en un any tan complicat com este per culpa de la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus”.

El regidor de Platges, Pedro Sales, ha volgut recordar que “quan vam assumir les responsabilitats de govern, Moncofa només comptava amb 2 banderes blaves ara en són 4 i un sender blau europeu; tanmateix no ens conformem amb això i volem que les platges de Moncofa continuen millorant”.

El president d’ADEAC ha detallat que la Comunitat Valenciana és la regió espanyola amb més banderes blaves, amb 153 (137 platges i 16 ports), seguida d’Andalusia (137, amb 115 platges, 20 ports i dues embarcacions) i Galícia, amb 122 banderes (111 platges i 11 ports).