Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

La Tourist Info Moncofa anota el seu màxim d’inscripcions, amb més de 1000 inscrits a les activitats esportives en una setmana. Les activitats incloses en el programa de dinamització turística tenen la intenció d’oferir alternatives d’esport i aventura en la temporada de màxim acolliment de visitants.

Estes activitats estan organitzades per la Regidoria d’Esports i ofereixen alternatives saludables com l’aquagim, ioga, pilates, move it o tai-txi i es realitzen en horaris de matí i vesprada a l’aire lliure en les diferents zones verdes de la vila marítima, així com a les platges de Pedra Roja, Estanyol o Beniesma. S’inclouen també activitats d’aprenentatge per als més xicotets com el patinatge, els jocs psicomotrius i alternatius o multiesports.

Segons el tècnic de Turisme, Francisco Peixó: “Estes activitats fomenten la sociabilitat entre els nostres turistes i visitants a més d’una complementarietat al turisme de sol i platja; també cal destacar que és una excel·lent opció estiuenca practicar esport en un ambient sa i afable”.

El regidor d’Esports, José Luis Isach afig: “la gran satisfacció per l’enorme quantitat d’inscrits també de forma telemàtica, per tant esperem poder ampliar cada vegada més el nombre d’activitats a programar, així com els campionats i competicions durant la temporada estival”.