Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Moncofa acaba la primera fase d’obres de millora relacionades amb l’accessibilitat a les voreres. Des que es va introduir la partida de millores en l’accessibilitat de la via pública aquest any ha estat el en què s’han realitzat nombroses actuacions en aquest sentit. Durant tot l’any a més d’actuar en voreres que presentaven un mal estat de conservació i ara s’han realitzat treballs de rehabilitació de pas de vianants.
Les obres de millora de l’accessibilitat s’han realitzat, tant al poble com a la platja, i en total s’han adequat 20 passos de vianants. “Hem planificat el treball amb temps i hem actuat sobre alguns dels punts més transitats” assegura el regidor d’Urbanisme, Pedro Sales.
Recordar que segons un esborrany les necessitats en matèria d’accessibilitat aplicada a la via pública per al poble de Moncofa seria necessària una inversió superior als 100.000 euros, i la partida pressupostada per al 2016 de 10.000 euros. “Hem d’actuar de manera continuada ja que les deficiències, a causa de la paràlisi del passat, són moltes, i també haurem de plantejar-nos, si de cara als pressupostos 2017 incrementem la dotació”.
Altres actuacions han estat a la platja i al poliesportiu.
Altres mesures que s’han realitzat relacionades amb l’accessibilitat durant l’any 2016 són la rehabilitació de l’accés a un dels espigons a la platja de Masbó i la col·locació d’una rampa d’accés al Poliesportiu Municipal