Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Moncofa organitza una gran varietat de cursos i activitats esportives per a totes les edats, on veïns i estiuejants del municipi poden gaudir de l’esport a l’aire lliure durant els mesos d’estiu.

Les activitats esportives 2019 estan dividides per blocs i ofereixen des d’esports aquàtics com l’aiguagim, passant pel tai-txi, pilates, ioga, o entrenaments funcionals. Activitats familiars com la Marxa lúdica contra el càncer, el Dia de la Bici o X Marxa amb patins, i activitats infantils de multiesport, jocs de psicomotricitat o iniciació al patinatge.

Segons el regidor d’Esports, José Luis Isach: “Un dels pilars de les campanyes estivals a Moncofa és la multitud de cursos i activitats que s’ofereixen per part de l’Ajuntament, dirigits a tots els veïns i visitants i aptes per a totes les edats, i que augmenten any rere any la seva participació. Enguany com a novetat hem incorporat a la programació els balls llatins”.

Les inscripcions a les activitats es realitzaran en la Tourist Info, el pavelló poliesportiu de Moncofa i per la pàgina web www.moncofa.com. Més informació al tel. 964580181 i a www.moncofa.com.