Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • Després de l’èxit de la mostra de Manolo Antolí, continua la rica programació cultural este estiu a la platja de Moncofa
  • Alós Valls: “Ens esforcem per mantindre opcions culturals de primer nivell en un estiu atípic i complicat com este”

L’Ajuntament de Moncofa continua amb la rica programació cultural d’este estiu a la platja, i el pròxim divendres 31 de juliol començarà l’exposició ‘L’art com a catarsi’ d’Àlex Alemany a la Sala d’Exposicions Maria Sorolla. Amb esta nova exposició, el consistori torna a posicionar este espai cultural de primer ordre com a important dinamitzador de l’activitat cultural i turística en el districte marítim del municipi. Després de la reeixida mostra de l’alcoià Manolo Antolí, continuarà esta atractiva exposició d’Àlex Alemany per a concloure posteriorment la programació amb Amat Bellés. Tres noms artístics de primer nivell que aportaran el seu talent per a una oferta expositiva de gran qualitat en este espai cultural.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha animat a “aprofitar els últims dies de l’exposició de Manolo Antolí i a gaudir a partir del divendres d’Àlex Alemany. És un autèntic privilegi comptar amb esta mena d’exposicions de primer nivell i agraïsc a totes les persones que han treballat per a fer-ho possible”.

En este sentit, ha assegurat que “des de l’Ajuntament ens esforcem per mantindre opcions culturals de primer nivell en un estiu atípic i complicat com este”.

Tal com destaca la llicenciada en Història de l’Art María Hernández – Reinoso d’esta exposició, “les imatges, en les quals els somnis es fan realitat en l’obra d’Àlex Alemany ens serviran per a introduir-nos en un diàleg, en el qual l’artista i els seus llenços s’abstrauen en pura harmonia”.

Cal recordar que la Sala d’Exposicions Maria Sorolla està situada en el primer pis de l’edifici de Turisme en la plaça Ruiz Picasso a la platja de Moncofa. L’horari d’obertura serà de dimarts a diumenge de 19.00 a 21.00 hores.