Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • Mari Carmen Ferri: “Millorem la mobilitat entre les platges, el poble i com a novetat l’estació de RENFE”

L’Ajuntament de Moncofa posarà en marxa el dissabte 3 de juliol una línia d’autobusos denominada ‘Platges de Moncofa’ que uneix les platges de Moncofa i funcionarà tots els dissabtes de l’estiu, perquè és el dia que realment la utilitzen tant els veïns com els visitants del poble. La novetat d’enguany és que esta línia d’autobusos unirà totes les platges del municipi amb l’estació de Renfe, per a millorar el servei de transport públic que presta l’Ajuntament cada estiu.

Esta línia de ‘Platges de Moncofa’ beneficiarà els usuaris i residents de les platges de l’Estanyol, Camí Cabres i Moncofa platja, així com Moncofa poble, que després connectarà amb l’estació de Renfe. Estos trajectes seran tant d’anada com de tornada, amb una freqüència aproximada d’una hora entre els dos sentits.

Mari Carmen Ferri, regidora de Mobilitat Urbana, ha assegurat que “amb esta línia d’autobusos volem donar un millor servei als veïns i turistes, de manera que fem també més accessible a tots el desplaçament i que es puguen beneficiar especialment amb comerços, bars i restaurants de la zona de la platja, fet que és molt necessari per a garantir uns recursos econòmics que permeten mantindre molts llocs de treball”.

L’Ajuntament de Moncofa busca amb este servei millorar la qualitat de vida tant dels veïns com dels turistes que hagen decidit passar els dies de vacances en qualsevol zona de la platja, sobretot als que estan en la part més al sud, que es troben a tres quilòmetres aproximadament tant del nucli urbà com de la platja.

L’alcalde, Wences Alós Valls, ha volgut recordar que “este servei es va iniciar ara fa 5 anys, amb l’objectiu d’unir totes les platges del municipi entre elles i amb la població, i ara fem un important salt qualitatiu amb la connexió a l’estació de RENFE” i ha afegit que “estudiarem com funciona i vorem si és possible ampliar-ho de manera progressiva”.