Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El passat dia 9 de juliol la Regidoria de Turisme i la de Medi Ambient de Moncofa van rebre el màxim guardó que garanteix la qualitat de l’aigua i higiene de les seues platges, amb les banderes.

D’esta manera durant l’estiu onejaran les banderes Qualitur a les platges Pedra Roja, Grau, Masbó, Beniesma i Estanyol. L’acte de lliurament va tenir lloc al Centre de Turisme del grau de Castelló i va ser presidit pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

Per la seua banda, la regidora de Turisme, Lola Alós, ha volgut ressaltar que: “la bandera Qualitur és una certificació que ens distingeix com a platges de qualitat, alhora que avalen el bon servei que oferim a les platges de Moncofa a visitants i veïns”. Mentre que el secretari autonòmic, Francesc Colomer, ha recordat que “és tot un repte lluitar i defensar la qualitat certificada de les platges “.

Amb este guardó i les activitats que s’ofereixen este estiu com el MAC, el Solmarket, les Festes de Sant Roc i Santa Maria Magdalena, i el programa “Moncofa Mar d’Activitats”, Moncofa lidera una de les millors ofertes estiuenques de la província de Castelló per a este 2019.