Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • Durant els mesos de juliol i agost l´Ajuntament ofereix un programa esportiu online amb classes en directe via streaming
  • Isach: “Oferim a veïnat i visitants la millor oferta esportiva perquè puguen gaudir de l’estiu sent sempre prudents i previnguts”

 L’Ajuntament de Moncofa està obrint ja les instal·lacions esportives municipals i ha activat un complet programa d’activitats esportives a distància per a fomentar la vida saludable i activa durant l’estiu. Així, el consistori ha començat ja aquestes activitats mitjançant el canal YouTube, per tal de facilitar una oferta esportiva de qualitat adequada a les condicions preventives i de seguretat marcades per les autoritats sanitàries davant del covid-19.

El regidor d’Esports, José Luis Isach, ha explicat que “fem compatible la vida activa i esportiva amb la màxima prevenció que marca esta situació. Volem continuar oferint a veïns i veïnes i visitants la millor oferta esportiva perquè puguen gaudir de l’estiu sent sempre prudents i previnguts. Per prevenció no estem realitzant activitats a la platja, sinó que el que fem és oferir via online estes activitats amb la condició que qui ho desitge puga seguir-les en directe o quan ho desitge. Així podrem continuar fomentant els hàbits saludables i la vida activa entre la població durant estos mesos de juliol i agost”.

El programa virtual d’activitats esportives contempla classes en directe de fins a cinc disciplines diferents com són: move it (dilluns, dimecres i divendres a les 8.30 hores), ioga (dilluns i dimecres a les 9.30 hores), entrenament funcional (dimarts i dijous a les 8.30 hores), pilates (dimarts i dijous a les 9.30 hores) i taitxí (dimecres i divendres a les 10.30 hores).

Amb esta oferta, al costat de la gradual obertura dels recintes esportius del municipi com són el camp de futbol, pavelló poliesportiu, pista de petanca o pistes de tennis, l’Ajuntament facilita la pràctica esportiva en el municipi fent-la compatible amb l’aplicació de les mesures d’higiene i sanitàries de prevenció que marca la normativa per a evitar brots del covid-19.