Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

  • Les consultes són telefòniques i només amb desplaçament al centre en cas de necessitat, seguint els protocols anticovid-19
  • Alós Valls: “Apel·lem a la responsabilitat en l’ús d’esta instal·lació i servei tan important durant l’estiu a Moncofa”

L’Ajuntament de Moncofa informa que ja s’ha obert el consultori mèdic de la platja per a garantir la millor atenció durant este estiu. Cal tindre en compte que les consultes s’atenen telefònicament en el 964 588 275 i es limiten els desplaçaments al centre només en cas de necessitat urgent i seguint els protocols que se li indicaran de prevenció anticovid-19.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha fet una crida a la “responsabilitat individual per a l’ús correcte d’esta instal·lació tan important en el servei per a tots els veïns i visitants de Moncofa. Amb l’arribada de l’estiu augmentem de població, l’activitat a Moncofa es multiplica i és fonamental comptar amb este servei a la nostra platja”.

L’horari d’atenció del centre és de 8.00 a 21.00 hores de dilluns a divendres i els dissabtes d’11.30 a 15.00 hores.