Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Les poblacions de la comarca de la Plana Baixa de Nules, Moncofa i la Vilavella treballaran conjuntament en un projecte per a millorar la mobilitat dels seus veïns, una iniciativa amb la qual es pretén connectar els tres municipis amb un carril bici i per a vianants.

Així ho han acordat els seus alcaldes Wences Alós Valls, David Garcia i Carmen Navarro en una reunió en la qual s’han valorat diferents opcions que poden desenvolupar conjuntament gràcies al Pla de Recuperació per a Europa.

De manera que este projecte seria finançat amb fons europeus a través del programa Next Generation EU que està dirigit a les administracions locals, principalment.

Per a l’alcalde de Moncofa, Wences Alós, “és una oportunitat única per a intercomunicar els tres municipis que a Moncofa també volem aprofitar per a unir les platges del Grau amb el Camí Cabres i l’Estanyol”, acció sobre la qual s’ha aprovat una declaració institucional en el passat ple.

El pla Next Generation EU és un instrument temporal de recuperació dotat amb 750.000 milions d’euros i té com a objectiu dur a terme projectes per a construir l’Europa posterior a la COVID-19, amb el desenvolupament d’actuacions sostenibles, inclusives i intel·ligents del territori contribuint així a crear una Europa més ecològica, més digital i resilient.

Els representants dels ajuntaments de Nules, Moncofa i la Vilavella es tornaran a reunir durant el mes de juny per a continuar avançant en el projecte.